Hello Fish

Food | Tips | Recipes

Wat Verdient Een Asset Manager?

Wat Verdient Een Asset Manager
Salaris asset manager 2023 – We weten nu wat een asset manager precies is. Maar dat is vast niet het enige wat je wilt weten over dit beroep. Ook niet onbelangrijk: wat verdient een asset manager eigenlijk? Het salaris van een asset manager ligt in 2023 ongeveer tussen de € 3.000 en € 5.500 bruto per maand.

 • We gaan hierbij uit van een fulltime dienstverband.
 • Het bedrag dat jij maandelijks op je rekening gestort krijgt, kan flink oplopen naarmate je ervaring opdoet en grotere klanten helpt.
 • Daarnaast werken bedrijven in asset management vaak met bonussen.
 • Deze bonussen komen nog bovenop je salaris.
 • Hoe beter jij je werk als asset manager dus doet, hoe hoger het netto salaris is.

Verder heb je als asset manager natuurlijk ook recht op verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden, Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen en vakantiegeld, wat meestal 8% van je salaris is. Daarnaast bieden werkgevers soms nog extra´s zoals een telefoon en laptop van de zaak of reiskostenvergoeding,

Wat verdiend een assetmanager?

Wat verdient een assetmanager? – De salarisrange om als assetmanager aan de slag te gaan is afhankelijk van zowel je opleiding, werkervaring, geldige certificaten, de branche als de verantwoordelijkheden in de functie. De salarisrange is gemiddeld €3.000 tot €5.000 bruto per maand.

Wat doe je als asset manager?

Een asset manager, ook wel investment manager of vermogensbeheerder genoemd, beheert het vermogen van particulieren, institutionele beleggers en beleggingsfondsen. Het doel van een asset manager is om het vermogen van de klant te investeren met als doel hier winst mee te maken.

Wat verdient een manager bij een bank?

Het landelijk gemiddelde salaris voor een Bank Manager in Nederland is € 4.197 per maand.

Hoeveel verdien je bij Trainmore?

Salarissen voor een TrainMore

Functie Salaris
Salarissen voor een Host – 1 salarissen gemeld € 25.274/jr
Salarissen voor een Backoffice – 1 salarissen gemeld € 22.297/jr
Salarissen voor een allround medewerker Trainer en groepslesinstructeur – 1 salarissen gemeld € 41.416/jr

Wat is assetmanagement vastgoed?

Wat is asset management bij woningcorporaties? – Asset management is een algemene term voor het beheren van uw vastgoedportefeuille. Maar waarom is het nu zo belangrijk? Door actief asset management uit te voeren worden de prestaties van uw vastgoed gemonitord en verbeterd.

Wat wordt bedoeld met asset?

Van oudsher wordt een asset gedefinieerd als een bedrijfs- of privé-eigendom dat waarde vertegenwoordigt, Vroeger was er een meer eenduidige opvatting over welke items onder deze definitie vielen, maar tegenwoordig hangt de definitie steeds vaker samen met de rol die iemand speelt binnen een organisatie en wat die organisatie wil bereiken.

Voor de boekhouding gaat het bij assetbeheer bijvoorbeeld voornamelijk om de waarde die bedrijfsmiddelen vertegenwoordigen op de balans. Een Facility Manager zal het begrip ‘asset’ echter breder opvatten dan alleen maar activa op de balans en hiertoe ook allerlei fysieke items toe rekenen die onderhoud en beheer vereisen, ongeacht de omvang of waarde van die items.

Ik herinner me een gesprek met een Facility Manager die werkzaam was bij een bank. Dit gesprek heeft mijn blik op dit onderwerp verbreed. Bij de assets van een bank dacht ik in eerste instantie aan traditionele bedrijfsmiddelen, zoals vastgoed en geldautomaten.

 1. Middelen die onderhoud vereisen om de bank in staat te stellen diensten te verlenen.
 2. Echter werd het mij tijdens dit gesprek al snel duidelijk dat deze Facility Manager veel meer te beheren had dan enkel bedrijfsmiddelen in de traditionele zin van het woord.
 3. Hij vertelde over buurtactiviteiten die door zijn bank werden gesponsord en waarvoor hij de bedrijfswagen, tenten en bordspellen moest regelen.

Volgens hem waren het juist de bordspellen die hem – als Facility Manager – kopzorgen gaven, omdat het veel tijd kostte om voortdurend in de gaten te houden waar en in welke staat ze zich bevonden. Wanneer je denkt aan iets dat waarde heeft voor een bank, liggen bordspellen nou niet bepaald voor de hand.

Maar ze behoorden in dit geval tot de verantwoordelijkheden van de Facility Manager. Ze kostten hem veel tijd en energie en beïnvloedden de manier waarop hij zijn dagelijkse werkzaamheden verrichtte. Traditioneel is de ROI van een bordspel niet in liquide middelen uit te drukken en vertegenwoordigt het niet veel waarde op de balans, maar in dit geval was het een asset dat moest worden beheerd om een positief merkbewustzijn voor de bank te creëren.

Zo ontstond er bij mij plots een nieuwe kijk op het onderwerp assets. Bij de vraag ‘Wat is belangrijk?’ begin je duidelijker te beseffen dat er allerlei verschillende soorten assets moeten worden beheerd en dat deze variëren al naargelang de bedrijfstak, rol en organisatie.

See also:  Wat Verdient Een Kindermodel?

Wat is Smart asset management?

Alle relevante informatie in één centrale database – Bij smart asset management registreer je alle relevante informatie in één centrale database. Daarin kun je gedetailleerde informatie over apparaten, locaties, merken, typen, serienummers, relaties met andere apparaten op locatie én de onderhoudsgeschiedenis beheren.

 • Zo krijg je een beter beeld van het gedrag en de prestaties van apparaten.
 • Je maakt eigenlijk een logboek om per asset terug te kijken welke storingsmelding zijn opgetreden.
 • Zo kun je bijvoorbeeld na een bepaalde periode gaan kijken bij welk type of serie machines vaak foutmeldingen voorkomen en onderzoeken hoe dat komt.

Daardoor ben je in staat om onder andere de levensduur van onderdelen nauwkeuriger te voorspellen en weet je beter wanneer ze vervangen moeten worden. Bovendien kun je ook assets die voor de besturing geen of weinig data gebruiken, voorzien van sensoren om onder andere de temperatuur, het stroomverbruik, trillingen en andere waarden in en rondom je assets te meten.

Naast het verzamelen van de informatie uit de apparaten, kun je met data ervoor zorgen dat bepaalde processen geautomatiseerd worden uitgevoerd. Machines en apparaten geven zelf notificaties per e-mail of sms als er storingen optreden. Die kunnen bijvoorbeeld automatisch verwerkt worden in je planningstool en bevatten informatie over het type asset en storing.

Op basis van die informatie worden direct werkorder aangemaakt en toegewezen aan beschikbare en gekwalificeerde monteurs. Zo weet zij precies bij welke assets ze moet zijn en mogelijk ook om welke onderdelen het gaat. Daarmee neemt de kans toe dat je storingen direct op kunt lossen en je first time fix rate toeneemt. Wat Verdient Een Asset Manager

Wat is asset management TOPdesk?

Volg de middelen van je organisatie met ITAM-software – Kennis is macht, maar het is ook de sleutel tot efficiëntie. Met Asset Management van TOPdesk kun je al je middelen registreren en volgen in één overzicht. Krijg inzicht in de dingen die je organisatie bezit, wie ze gebruikt, wat ze met elkaar te maken hebben en wanneer ze vervangen moeten worden.

Hoeveel verdient een eigenaar van een sportschool?

Het salaris van een ondernemer sportschool begint bij € 1.800 per maand. Het beroep ondernemer sportschool is onderdeel van de beroepsfamilie Managers recreatie. Het salaris van Managers recreatie ligt gemiddeld op € 3.900 bruto per maand.

Hoeveel verdient personal trainer ZZP?

Werken als freelancer(zzp) – Dan is er ook nog de optie om als zzper aan de slag te gaan. Dit betekent dat je jezelf inschrijft bij de K.v.K.(Kamer van Koophandel) onder een bepaalde ondernemingsvorm(eenmanszaak, B.V.,,) en volledig ‘zelfstandig’ gaat werken als personal trainer.

 1. Zoals je wellicht al aan voelt komen, zijn er hierin ook nog tal van mogelijkheden.
 2. Zo kun je bijvoorbeeld als freelance personal trainer werken, maar toch aangesloten zijn bij een sportschool.
 3. En opdrachten krijgen vanuit deze sportschool/trainingsstudio.
 4. Dit gebeurt doordat je klanten toegewezen krijgt vanuit een personal training studio waar je je bij aansluit.
See also:  Wat Verdient Een Piloot Bij Emirates?

Je traint deze klanten alsof het jouw eigen klanten zijn, maar aan het einde van de maand stuur je een factuur voor de gegeven sessies naar de studio waar je aangesloten bij staat. Daar komt natuurlijk bij gepaard dat je een deel van de inkomsten inlevert, aangezien de klanten geworven zijn door de studio en niet door jou persoonlijk.

Dit zal gewoonlijk 40 tot 60 procent van het uurtarief zijn. Dus als het uurtarief 60 euro is, dan zou je in het geval van een 40/60(60 % gaat naar de studio-eigenaar) verdeling uitkomen op 24 euro. En in het geval van een 60/40(40% naar de sportschool/studio) 36 euro. Het grote voordeel hiervan is dat je klanten toegewezen krijgt vanuit de sportschool/studio en dus niet zelf hoeft te zoeken naar potentiële klanten.

Een andere mogelijkheid is dat je je aansluit bij een sportschool maar een vast huurtarief betaalt per maand om er je klanten te mogen trainen. Er zijn meerdere commerciële sportschool-ketens die deze structuur al langere tijd gebruiken(denk aan TrainMore, BasicFit, HealthCity, SportCity) en er veel succes mee hebben behaalt.

 1. Het risico hiervan is dat je, als je er niet al eerder als fitness instructeur of personal trainer in loondienst hebt gewerkt, begint met 0 klanten en dus ook 0 inkomsten.
 2. Er staat dus een enorme druk op nieuwe trainers om snel klanten te werven zodat ze de maandelijkse huur kunnen betalen.
 3. De huur verschilt per sportschool en is afhankelijk van welk ‘segment'(laag/midden/hoog) sportschool.

De huur ligt gewoonlijk tussen de € 200,- t/m € 300,- voor het lagere segment, tussen de € 300,- en € 600,- voor middenklasse segment, en tussen de € 500,- tot soms wel € 1000,- + voor het hogere segment sportscholen. In sommige gevallen hanteren sportscholen geen vast tarief huur per maand, maar juist een vast bedrag of % van het uur-tarief die je af moet staan per sessie die je er geeft.

Dit is in veel gevallen de beste structuur voor de trainer die net begint en nog niet zo’n heel groot klantenbestand heeft opgebouwd. Het voordeel van werken met zo een structuur is dat je (normaliter) onbeperkt toegang krijgt tot de sportschool en dus ook tot hun poel van leden(potentiële klanten!).

Je kunt dus in potentie heel wat klanten werven als je je best doet. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van hoeveel tijd je doorbrengt op de gymvloer. Hoe vaker men je ziet, hoe meer klanten je zult werven. Het andere voordeel is natuurlijk dat er, in plaats van dat er een % van je uur-tarief in word genomen, er een vast bedrag per maand overgemaakt word naar de sportschool.

Dit is een prima optie voor gedreven, ambitieuze trainers die weten hoe ze aan nieuwe klanten moeten komen De derde optie is om je eigen studio/sportschool te beginnen. Hier hoef ik niet heel diep op in te gaan. Het is vanzelfsprekend dat hier veel meer bij komt kijken dan starten als z.z.p.-er. Denk aan een ondernemingsplan, financiering, verzekeringen, vergunningen en natuurlijke alle kosten voor marketing zodat je naamsbekendheid krijgt.

Een personal trainer op z.z.p.-basis heeft voornamelijk te maken met een commissie of maandelijkse huur die hij/zij af moet staan. En natuurlijk met de nodige verzekeringen. Om klanten te kunnen trainen kunnen sommige sportscholen je verplichten een professionele aansprakelijkheidsverzekering te nemen.

 • Dit is voor in het geval dat je klant geblesseerd/verwond raakt tijdens je training, en jou mogelijk aansprakelijk wilt stellen voor de opgelopen schade.
 • Eigenlijk zou iedere zelfstandige personal trainer moeten zorgen dat ze een professionele aansprakelijkheidsverzekering hebben.
 • Alhoewel de meeste personal trainers doorgaans niet verzekerd zijn op schade die is opgelopen tijdens de training.
See also:  Wat Verdient Een Partner Bij Pwc?

Een professionele aansprakelijkheidsverzekering kost al gauw rond de € 250,- per maand. Soms oplopend tot maar liefst € 400,- per maand. De verdiensten van een personal trainer op z.z.p.-basis zijn natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid sessies die hij/zij geeft per maand, en het gehanteerde uur-tarief.

Hoe word je rijk met vastgoed?

3. Vastgoed kopen en verhuren – De bovenste twee manieren om rijk te worden met vastgoed vergen nogal wat tijd en energie. Het verhuren van vastgoed is standaard. Desalniettemin is het een van de meest betrouwbare manieren voor rijk worden. Rijk worden met vastgoed is op de lange termijn redelijk eenvoudig Vastgoed verhuren is een veilige manier om langzaam rijk te worden.

 • Er zijn drie zaken heel belangrijk bij het verhuren van huizen en appartementen.
 • De eerste is dat je geld nodig hebt voor de investering in een huis dat je kan verhuren.
 • Als je dit niet hebt moet je kapitaal gaan werven, en dat brengt meer risico’s met zich mee.
 • Het tweede aandachtspunt is dat je een heel goed vooronderzoek moet doen.

In het vooronderzoek zal je een goede kostprijsberekening moeten maken om te bepalen of je een mooi rendement kan behalen op het verhuren van een bepaald pand. Een rendement van 6 tot 8 procent per jaar moet mogelijk zijn. Reken de waardestijging niet mee, omdat dit geen zekerheid is.

Wat is een goed netto rendement op vastgoed?

Wat is het gemiddelde rendement in vastgoed? – Nu je weet welke kosten er bij investeren in vastgoed komen kijken, is het zaak te kijken naar wat dit oplevert. Met andere woorden: wat is het gemiddelde rendement in vastgoed? We hebben daar waarschijnlijk een béétje een teleurstellend antwoord op.

Het is namelijk praktisch onmogelijk om het gemiddelde rendement in vastgoed te bepalen. Dit hangt namelijk compleet af van het pand in kwestie. Met de verkoop en verhuur van een hele fabriekshal zijn tenslotte hele andere baten gemoeid wanneer je een flat van een nieuwe eigenaar voorziet. We kunnen je echter wél een indicatie van het gemiddelde rendement in vastgoed geven.

Hou zodoende rekening met een gemiddeld rendement in vastgoed van tussen de 5,5 en de 10,5 procent per jaar. Ter vergelijking: dit percentage ligt in het geval van aandelen op acht à negen procent. Investeren in vastgoed kan, wat dat betreft, lucratiever óf juist verkeerder uitpakken.

Wat brengt vastgoed op?

FAQ Eigenaars die een woning verhuren, verdienen daar een gemiddeld bruto-rendement van 3,4 procent op. Zij die een appartement verhuren, kunnen gemiddeld rekenen op zo’n 3,2 procent. Netto betekent dit respectievelijk 2,83 en 2,75 procent. Vanwaar het verschil tussen netto en bruto? Wel, er moeten nog allerlei kosten en belastingen, zoals de personenbelasting, onroerende voorheffing, verzekeringen, eventuele schade, etc., worden afgetrokken.

Wat verdien je in de winkel?

Check je salaris! –

Minimum en maximum salaris voor Verkoopmedewerkers – van € 1.346 tot € 3.024 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Verkoopmedewerkers bedraag meestal tussen de € 1.346 en € 2.189 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.595 en € 2.481 per maand bij een werkweek van 38 uur.