Hello Fish

Food | Tips | Recipes

Wat Verdient Een Politie Inspecteur?

Wat Verdient Een Politie Inspecteur
Check je salaris! –

Minimum en maximum salaris voor Inspecteurs van politie en rechercheurs – van € 2.310 tot € 5.046 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Inspecteurs van politie en rechercheurs bedraag meestal tussen de € 2.310 en € 3.162 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.669 en € 3.769 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoeveel verdient een inspecteur bij de politie netto?

Het is moeilijk om een bepaald bedrag te vermelden omdat je loon onder andere afhankelijk is van je fiscale situatie en bijkomende premies. Om je een idee te geven: een agent zonder anciënniteit, zonder personen ten laste en zonder bijkomende premie verdient in zijn eerste jaar bij PolBru een startloon van ongeveer €1700 netto per maand,

Wat verdien je als inspecteur bij politie?

Check je Loon –

Minimum en maximum salaris voor Inspecteurs van politie en rechercheurs – van € 2.206 tot € 5.129 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Inspecteurs van politie en rechercheurs bedraag meestal tussen de € 2.206 en € 2.999 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.698 en € 3.666 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoeveel wordt een inspecteur betaald?

Als Inspecteur mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 43.900 €. Het gemiddelde loonbereik als Inspecteur ligt tussen 36.000 € en 52.600 €. Voor een job als Inspecteur zijn er heel wat jobaanbiedingen in Brussel, Antwerpen, Gent.

See also:  Wat Verdient Beveiliger?

Wat verdient een politie commissaris?

Commissaris salarissen bij Belgium Federale Politie variëren van €36.430 – €93.097.

Kan je inspecteur worden zonder diploma?

Veelgestelde vragen | Jobpol De politie aanvaardt stagiaires op basis van hun studierichting. Om je verzoek te kunnen verwerken, dient een stagedossier te worden opgesteld. Dit dossier moet een motivatiebrief en een cv bevatten en moet minimaal twee maanden voor aanvang van de stage per e-mail worden verzonden naar: DRP Ressources Kroonlaan, 145A 1050 Brussel Vermeld in je sollicitatiebrief het doel van je stage en de naam van je onderwijsinstelling.

  • Geef ook aan wanneer je stage wilt lopen.
  • Heb je een voorkeur voor een dienst binnen de Federale Politie? Vermeld het ook in deze motivatiebrief.
  • Heb je geen diploma, geen probleem.
  • Bij de politie zijn er vacatures voor iedereen.
  • Zo kan je zonder diploma solliciteren voor vacatures van agent van politie en beveiligingsagent.

Ook voor vacatures niveau D van het burgerpersoneel kom je in aanmerking. Wil je geïnformeerd worden over openstaande vacatures van agent van politie en/of beveiligingsagent? Laat dan je mailadres via de vacaturepagina van agent en beveiligingsagent.

Spontane sollicitaties worden niet aangenomen.Je kandidatuur stellen kan enkel naar aanleiding van een openstaande vacatures op,Bij elke vacature kan je de functiebeschrijving, voorwaarden en manier van solliciteren terugvinden.

: Veelgestelde vragen | Jobpol