Hello Fish

Food | Tips | Recipes

Wat Verdient Een Projectleider Elektrotechniek?

Wat Verdient Een Projectleider Elektrotechniek
Een Projectleider Elektrotechniek in Nederland verdient gemiddeld € 4.400 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.740 (laag) tot € 5.060 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat verdient een projectleider techniek?

wat verdient een projectleider voor salaris in de techniek? – Projectleiders zijn erg schaars. Er zijn meer projectleider techniek vacatures dan sollicitanten. Beginnende projectmanagers hebben vaak al een carrière achter zich als werkvoorbereider of projectcoördinator,

 • In die rollen werk je nauw samen met de projectleider.
 • Het salaris van startende projectleiders ligt rond de € 3.000,- tot € 3.500,- bruto per maand afhankelijk van je ervaring en opleiding.
 • Met meer ervaring op zak verdien je als medior projectleider tussen de € 4.000,- en € 4.500,-.
 • Echte zwaargewicht seniors groeien door tot wel € 5.000,-.

Gemiddeld over alle niveaus heen verdienen projectmanagers in de techniek zo’n € 4.250,-. Naast een goed salaris wil je natuurlijk ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Waar jij op inzet, hangt af van wat je belangrijk vindt. Een leaseauto, pensioenregeling, ontwikkelmogelijkheden, doorgroeikansen, vrije dagen.

Wat verdient een werkvoorbereider elektrotechniek?

Een salaris tussen de € 3.200, en € 4.200, bruto per maand ; 25 vakantiedagen; Opleidingsmogelijkheden; Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een uitdagend vakgebied.

Hoeveel verdien je met elektrotechniek?

Het gemiddelde elektrotechniek salaris – Het gemiddelde salaris van een elektrotechnicus in Nederland ligt rond de €3280,- bruto per maand. De salarissen zijn afhankelijk van het niveau wat je gestudeerd hebt. Zo verdient iemand die een diploma op vmbo-niveau heeft minder dan iemand die universitair afgestudeerd is.

 1. Een elektrotechnicus op lbo/vmbo niveau verdient gemiddeld rond de €2570,- bruto per maand.
 2. Op mbo-niveau verdien je gemiddeld €3160,- bruto per maand.
 3. Op hbo-niveau verdien je gemiddeld €3615,- per maand.
 4. Op wo/universitair niveau verdien je gemiddeld €3950,- bruto per maand.
 5. De salarissen zijn niet enkel afhankelijk van je opleidingsniveau, maar ook van het bedrijf waar je werkt, de stad waarin je werkt en je dienstverband.
See also:  Wat Verdient Een Financial Controller?

Een elektrotechnicus in de provincie Overijssel verdient een stuk meer dan eentje in Zuid-Holland. Een elektrotechnicus die werkzaam is in Zwolle verdient rond de €3835,- bruto per maand, terwijl een elektrotechnicus die werkzaam is in Den Haag “slechts” €3095,- bruto per maand verdient.

Wat verdient een hbo elektrotechniek?

Wat is een realistisch Electrical Engineer salaris? – Een Electrical Engineer verdient grofweg tussen de €2.300,- en €6.000,- bruto per maand. Dit bedrag is uiteraard afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd. Het salaris van een beginnende Electrical Engineer op HBO-niveau ligt ronde de €2.300,- bruto per maand.

Wat verdien je als ZZP elektrotechniek?

Hoeveel verdient een ZZP Elektromonteur gemiddeld in Nederland? Een ZZP Elektromonteur in Nederland verdient gemiddeld € 2.920 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.485 (laag) tot € 3.360 (hoog).

Wat verdient een Project Engineer?

Als Project engineer mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 45.100 €. Het gemiddelde loonbereik als Project engineer ligt tussen 37.700 € en 54.500 €.

Wat houdt een projectleider in?

Een projectleider of projectmanager is iemand die verantwoordelijk is voor het succesvol realiseren van een project, Een projectleider realiseert het project door het coördineren van en/of aansturen van projectmedewerkers, het projectmanagement, Projectleider is een generieke rol, die men in verschillende vakgebieden tegenkomt.

Wat is een technisch projectleider?

Als technisch projectleider ben jij degene die het project bewaakt en ingrijpt waar nodig. Je organiseert en coördineert alle activiteiten voor een efficiënte uitvoering. Je overziet daarbij alle fases: van initiatief, uitvoering tot de nazorg.

See also:  Wat Verdient Een Personal Assistant?

Wat verdient het meeste in de Techniek?

Gemiddeld Salaris Techniek – Bovenstaande bedragen gaan om bruto maandsalarissen Het gemiddelde loon binnen Techniek ligt op € 3.106 bruto per maand. Het minimale of startsalaris begint bij € 1.197 en het maximale loon is € 16.025 bruto per maand.

Hoeveel verdient technicus Engineering?

wat verdient een engineer? – koen Wat Verdient Een Projectleider Elektrotechniek Het salaris van een engineer installatietechniek en engineer civiele techniek? Dat wil je weleens weten. Omdat je deze functie overweegt of benieuwd bent of jij wel evenveel verdient als anderen. Ontdek hier het gemiddelde salaris van een engineer. Een startende engineer in de of begint met ongeveer € 2.500,- bruto salaris per maand.

Bij seniors loopt dit wel op tot € 4.500,-. Gemiddeld verdienen engineers rond de € 3.500,-. Er is veel vraag naar engineers op zowel mbo- als hbo-niveau. In de installatietechniek is dit ongeveer fifty-fifty. In de civiele techniek wordt vaker hbo-niveau gevraagd. Wel zijn er in beide sectoren evenveel functies voor juniors als mediors.

Voor seniors zijn er minder vacatures, maar ook die hebben uitstekende baankansen. Naast een goed salaris zijn natuurlijk de inhoud van het werk en de sfeer heel bepalend voor je werkgeluk en baankeuze. En vergeet de secundaire arbeidsvoorwaarden niet.

Rijg je bijvoorbeeld een leaseauto en goede pensioenregeling? Hoeveel vakantiedagen kan je opnemen, welke ontwikkelmogelijkheden zijn er, krijg je kansen om door te groeien? Al die factoren spelen ook een belangrijke rol. Het artikel gaat hieronder verder. Je kan doorgroeien naar de rol van lead engineer.

Als lead engineer inventariseer je de klantwensen en definieer je de technische aspecten. Je bent ook verantwoordelijk voor de eindcontrole van bijvoorbeeld technische tekeningen, ontwerpen en specificaties. Soms stuur je het team aan, soms hangt er nog een manager engineering boven je.

 • In deze rol verdien je meer dan een engineer.
 • Ook verdient een senior engineer die zich bezighoudt met complexe vraagstukken natuurlijk meer dan een starter.
 • Het artikel gaat hieronder verder.
 • Engineers installatietechniek kunnen terecht bij installatiebedrijven, adviesbureaus, ingenieursbureaus en projectontwikkelaars.
See also:  Wat Verdient Een Voedingsassistent Per Uur?

Als civiel engineer kan je daarnaast ook aan de slag bij bouwbedrijven, aannemersbedrijven en overheidsinstellingen. Geniet je van veel afwisseling in je werk? Denk dan eens aan werken op projectbasis bij koen. Wij vinden projecten voor die aansluiten bij je ambities.