Hello Fish

Food | Tips | Recipes

Wat Verdient Een Secretaresse?

Wat Verdient Een Secretaresse
Als fulltime secretaresse ga je tussen de €2.515 en €2.584 euro per maand verdienen. Gemiddeld krijg je een salaris van €2.550 euro bruto per maand. Per jaar is dat € 33.048 euro bruto! Per uur verdien je meestal rond de €14,72 euro.

Welke secretaresse verdient het meest?

Wie verdienen het meest? – Als je op het niveau werkt van het MT, directie of de CEO dan verdien je meer. Zo heeft een PA of executive assistant vaak het hoogste salaris. Sommigen ontvangen maandelijks meer dan € 5.000,- op hun bankrekening. Deze ondersteuner werkt voornamelijk één op één.

  • Ze heeft vaker andere taken dan haar vakcollega’s in het middle management, zoals het meedenken over strategische beleidsstukken en projectmanagement.
  • De officemanagers en directiesecretaressen die leiding geven worden ook beter beloond.
  • En werk je in de zakelijke dienstverlening dan werk je in de sector waar de hoogste salarissen worden betaald, in ieder geval hoger dan bij de overheid, onderwijs of zorg.

Lees ook het blog: Het salaris van een gemiddelde assistant: € 2.835,-

Wat verdient een secretaresse netto per maand?

Hoeveel verdient een secretaresse? – Een secretaresse verdient plusminus tussen de € 1750 (laag) en € 2900 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als secretaresse een netto salaris verdient van tussen de €1637.25 (laag) en € 2341.5 (hoog) per maand uitgegaan van een werkweek van veertig uur.

Wat verdient een secretaresse op HBO niveau?

Universiteit opleidingsniveau levert € 2.875,- per maand op. Met een HBO opleiding ontvang je € 2.720, MBO niveau resulteert in een salaris van € 2.715,-. Secretaresse gezocht?

Wat verdient een Directiesecretaresse per maand?

Salaris Directiesecretaresse Een Directiesecretaresse in Nederland verdient gemiddeld € 3.090 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.630 (laag) tot € 3.555 (hoog).

Wat is het loon van een medisch secretaresse?

Wat verdient een medisch secretaresse? – Het salaris van een medisch secretaresse wordt onder andere bepaald op basis van opleiding en werkervaring. Als beginnend medisch secretaresse verdien je gemiddeld €2.100,- per maand. Naarmate je meer werkervaring opdoet, kan je brutosalaris oplopen tot zo’n €3.300,- per maand.

Wat is het salaris per uur secretaresse?

Als fulltime secretaresse ga je tussen de €2.515 en €2.584 euro per maand verdienen. Gemiddeld krijg je een salaris van €2.550 euro bruto per maand. Per jaar is dat € 33.048 euro bruto! Per uur verdien je meestal rond de €14,72 euro.

See also:  Wat Verdient Een Registeraccountant?

Hoe lang duurt een secretaresse opleiding?

Duur van de opleiding Het eerste deel betreft de opleiding Administratief Medewerker. Die opleiding bestaat uit 30 lessen van 3 uur en duurt 9 maanden. Het tweede deel bestaat uit de Vervolgopleiding Secretaresse die 4 maanden duurt.

Wat is het verschil tussen een secretaris en een secretaresse?

  1. Home
  2. Taalloket
  3. Secretaris / secretaresse

Nee, een secretaresse heeft een andere functie dan een secretaris. Een secretaresse (ook vaak: officemanager ) is iemand die op de administratie van een bedrijf of organisatie werkt. Een secretaris is onder meer iemand die als lid van een bestuur onder meer verantwoordelijk is voor de correspondentie en de notulen.

Woorden die eindigen op -esse corresponderen soms met woorden die eindigen op -aris, Bijvoorbeeld bibliothecaresse – bibliothecaris, jubilaresse – jubilaris en archivaresse – archivaris, Secretaresse is op zichzelf de vrouwelijke vorm van secretaris, maar deze woorden zijn in de loop van de tijd aanduidingen voor verschillende functies geworden.

Wat is het salaris van een receptioniste?

Check je salaris! –

Minimum en maximum salaris voor Receptionisten, algemeen – van € 1.380 tot € 2.997 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Receptionisten, algemeen bedraag meestal tussen de € 1.380 en € 2.127 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.670 en € 2.462 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdient beter mbo of hbo?

Een opleiding heeft een positieve invloed op het individuele inkomen na afstuderen. Hoe hoger de opleiding, hoe hoger het inkomen. Academici verdienen gemiddeld twee keer zoveel als mbo’ers en anderhalf keer zoveel als hbo’ers. De inkomensverschillen zijn groter naarmate men ouder is.

Wat is een goed hbo start salaris?

Wat verdient een hbo starter gemiddeld? – Een hbo’er verdient bij zijn of haar eerste baan meestal tussen de €1.800 en €2.500 bruto per maand. In de economische sector ligt het gemiddelde vaak hoger dan in de technische of juridische sector, maandelijks gemiddeld tussen de €2.300 en €2.500 bruto tegenover €1.800 en €2.200.

See also:  Wat Verdient Een Vve Beheerder?

Welke HBO opleiding verdient het meest?

Best betaalde hbo opleidingen – Het is ontzettend belangrijk welke studierichting je hebt gedaan op hbo niveau, want als je start met een hoog salaris dan eindig je over het algemeen ook hoger. Wil je weten welke hbo studie je moet doen voor de beste betaalde beroepen? Wie zeker wil zijn van een baan met een hoog startsalaris, kan het beste voor techniek kiezen.

Studie Maandloon (bruto)
1 Electrotechniek €2.866
2 Technische bedrijfskunde €2.860
3 ICT €2.857
4 Voertuigentechniek €2.845
5 Werktuigbouwkunde €2.813
6 Civiele techniek €2.792
7 Logistiek, verkeer en zeevaart €2.791
8 Vastgoed en makelaardij €2.786
9 Mondzorgkunde €2.671
10 Finance en control €2.651

Lees meer over startsalarissen na een hbo studie,

Wat verdient een administratief medewerker per maand?

Check je salaris! –

Minimum en maximum salaris voor Administratieve medewerkers, algemeen – van € 1.568 tot € 3.173 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Administratieve medewerkers, algemeen bedraag meestal tussen de € 1.568 en € 2.284 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 1.876 en € 2.609 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Wat verdien je als Personal Assistant?

Als personal assistant verdien je gemiddeld zo’n 33.240 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt. Ga je aan de slag als flexmedewerker? Dan verdien je ongeveer 16,00 euro per uur.

Hoeveel verdiend een medisch secretaresse netto?

Minimum en maximum salaris voor Medische secretarissen – van € 1.721 tot € 4.108 per maand – 2023.

Welke opleiding heb je nodig voor medisch secretaresse?

Medische secretaresse worden? Deze opleidingen en certificaten heb je nodig – Om aan de slag te gaan als medisch secretaresse, heb je het volgende nodig:

een niveau vier mbo-opleiding medisch secretaresse; óf een niveau drie algemene mbo-opleiding secretaresse met een cursus medische terminologie.

💡 Let op: als medisch secretaresse moet je op de hoogte zijn van de regels die gelden binnen het vakgebied. De nodige medische kennis is namelijk nodig om het werk succesvol uit te voeren. Daarom kan je ook met een algemene mbo-opleiding secretaresse aan de slag als medisch secretaresse, zolang je maar je certificaat medische terminologie binnenhaalt!

See also:  Wat Verdient Een Gemiddeld Gezin?

Wat verdient een medisch secretaresse 24 uur?

Salaris Tarief Jaar Maand Tweewekelijkse Week Dag Uur Hoeveel verdient een Medisch secretaresse in Nederland? Gebaseerd op 2280 salarissen Het gemiddelde medisch secretaresse salaris in Nederland is € 34.584 per jaar of € 17,74 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 30.774 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 36.300 per jaar. Wat Verdient Een Secretaresse

Hoelang studeren voor medisch secretaresse?

De opleiding Medisch Secretaresse duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week.

Wat verdien je als ZZP secretaresse?

Wat verdient een Secretaresse in loondienst? –

Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.700 bruto per maand.Gemiddeld salaris ongeveer € 2.100 bruto per maand.Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.500 bruto per maand.

Hoeveel verdien je als secretaresse op school?

Het loon van een (deeltijds) administratief bediende in een school: 1.760 euro bruto.

Wat is het uurloon van een administratief medewerker?

Salaris Tarief Jaar Maand Tweewekelijkse Week Dag Uur Hoeveel verdient een Administratief medewerker in Nederland? Gebaseerd op 10000 salarissen Het gemiddelde administratief medewerker salaris in Nederland is € 30.000 per jaar of € 15,38 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 27.000 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 36.000 per jaar. Wat Verdient Een Secretaresse

Wat is een secretarieel ondersteuner?

Telefoon beantwoorden, plannen, regelen, overleggen, termijn bewaken, afhandelen. Zelf actief aan de slag en zorgen dat het geregeld wordt. Jij houdt van een administratieve en ondersteunende uitdaging.

Wat verdient een ervaren Directiesecretaresse?

Toelichting salaris Directiesecretaresse – Als Directiesecretaresse is je startsalaris niet hoger dan €2000 bruto, Je loon kan oplopen tot ongeveer €2800 bruto, afhankelijk van de zwaarte van de functie. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren vaak een telefoon, soms een laptop maar geen bonusregeling of lease auto.

Hoeveel verdiend een medisch secretaresse netto?

Minimum en maximum salaris voor Medische secretarissen – van € 1.721 tot € 4.108 per maand – 2023.

Hoeveel verdien je als secretaresse op school?

Het loon van een (deeltijds) administratief bediende in een school: 1.760 euro bruto.